ESOGÜ ÇOGEM 25. Beyin Farkındalığı Haftası Etkinliği
23.03.2023

Zehra Sarar Anaokulunda 25. Beyin Farkındalığı Haftası Etkinliğimiz

ESOGÜ 25. Beyin Farkındalığı Haftası kapsamında, ESOGÜ Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOGEM);  ESOGÜ Tıp Fakültesi ve ESOGÜ Eğitim Fakültesi ile işbirliği ile farklı günlerde ÇOGEM Müdürü Prof. Dr. Ferhan ESEN koordinatörlüğünde 22 ve 23 Mart 2023 tarihlerinde Zehra Sarar Anaokulunda etkinlikler gerçekleştirildi. ÇOGEM Müdür Yardımcısı ve ESOGÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Banu DİKMEN ADA, okul öncesi öğrencilerini yaşlarına uygun olarak "BEYNİMİZ ve NÖRONLAR" konusunda bilgilendirdi. Etkinliğe Zehra Sarar Anaokulu yönetimi ve okul öncesi öğretmenleri ile ESOGÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi staj öğrencileri ve BEYİN TAKIMI-2023 ekibi olan Esranur YANIK, Evin DEMİR, Fadime HAZAR, Muhammed Taha ÇİMTAY, Muhammet ÇALIK, Nisan ÇOLAK, Özge DURMUŞ, Sunde YALTIK ve Zeynep Zibet DEMİRKOL destek verdiler.

ESOGÜ 25. Beyin Farkındalığı Haftası kapsamında okul öncesi öğrencileri tarafından boyama ve oyun hamuru ile beyin modelinin yapıldığı  etkinliklerde üç farklı okulda anaokulunda hedef kitle olarak 283 öğrenciye ulaşıldı.

#BrainWeek #BrainAwarenessWeek #brainawarenessweek2023 #baw2023 #zehrasararanaokulu #danafoundation