ESOGÜ ÇOGEM 25. Beyin Farkındalığı Haftası Etkinliği
16.03.2023
Öne çıkan görsel

Özel Fidanlar Anaokulunda 25. Beyin Farkındalığı Haftası Etkinliğimiz

25. Beyin Farkındalığı Haftası kapsamında, ESOGÜ Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOGEM);  ESOGÜ Tıp Fakültesi ve ESOGÜ Eğitim Fakültesi ile işbirliği yaparak farklı günlerde ÇOGEM Müdürü Prof. Dr. Ferhan ESEN koordinatörlüğünde 16 Mart 2023 tarihinde Özel Fidanlar Anaokulunda etkinlik düzenlendi. ESOGÜ Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi iken ilk kez Tıp Fakültesi gönüllü öğrencilerinden oluşturulan BEYİN TAKIMI-2001 öğrencisi ve şu anda ESOGÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi olan Doç. Dr. Pınar YILDIZ, okul öncesi öğrencilerini yaşlarına uygun olarak "BEYİN SAĞLIĞI ve NÖRONLAR" konusunda bilgilendirdi.

#BrainWeek #BrainAwarenessWeek #brainawarenessweek2023 #baw2023 #zehrasararanaokulu #danafoundation