ESOGÜ ÇOGEM 25. Beyin Farkındalığı Haftası Etkinliklerimiz

Etkinlik Tarihi: 15 Mart 2023 00:04

1. 16 Mart 2023 tarihinde Özel Fidanlar Anaokulu ESOGÜ ÇOGEM 25. Beyin Farkındalığı Haftası Etkinliğimiz (Koordinatör Prof. Dr. Fehan ESEN ve ESOGÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi olan Doç. Dr. Pınar YILDIZ)

2. 21 Mart 2023 tarihinde Selçuklu Belediyesi Dostluk Anaokulunda 25. Beyin Farkındalığı Haftası Etkinliğimiz  (Kordinatörler: Prof. Dr. Ferhan ESEN ve Dr. Öğr. Üyesi Banu DİKMEN ADA  okul öncesi eğitim öğretmenleri Umde ADAM ve Müslüme ÇELİK)

3. 22-23 Mart 2023 tarihlerinde Zehra Sarar Anaokulunda 25. Beyin Farkındalığı Haftası Etkinliğimiz  (Kordinatör: Prof. Dr. Ferhan ESEN ve Dr. Öğr. Üyesi Banu DİKMEN ADA, Zehra Sarar Anaokullu yönetimi ve okul öncesi öğretmenleri, ESOGÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi staj öğrencileri ve BEYİN TAKIMI-2023 ekibi olan Esranur YANIK, Evin DEMİR, Fadime HAZAR, Muhammed Taha ÇİMTAY, Muhammet ÇALIK, Nisan ÇOLAK, Özge DURMUŞ, Sunde YALTIK ve Zeynep Zibet DEMİRKOL)