2012-2013 Eğitim Yılı Etkinliklerimiz

Etkinlik Tarihi: 01 Ocak 2012 00:00 - 01 Ocak 2013 00:00

• Rektörümüz Prof. Dr. Hasan GÖNEN’in katılımıyla Merkezimizin Resmi Açılışı 22 Nisan 2013 tarihinde yapılmıştır.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Kutlamaları (22 Nisan 2013):

• Rektörümüz Prof. Dr. Hasan GÖNEN’in katılımıyla Merkez Yönetim, Bilim ve Danışma Kurulu üyeleri ile Üniversitemiz mensupları tarafından Atatürk Heykeli’ne çelenk konulması ve saygı duruşu gerçekleştirilmiştir.
  • ESOGÜ Anaokulu öğrencisi kısa süreliğine ESOGÜ Rektörü olarak Üniversitemizi yönetmiştir.
  • 23 Nisan İlkokulu ve ESOGÜ Anaokulu öğrencilerinin yaptıkları resimlerin sergilendiği “23 Nisan Resim Sergisi” açılmıştır.
  • 23 Nisan 2013 Programı içerinde Üniversitemiz HAMER Gösteri Topluluğu halk oyunları sergilemiştir. Ayrıca 23 Nisan İlkokulu öğrencileri Halk Oyunları Topluluğu ve ESOGÜ Anaokulu öğrencileri gösteriler yapmıştır.
  • ÇOGEM Yönetim Kurulu kararı çerçevesinde İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış olmak üzere “ESOGÜ Dört Mevsim Bilim Dergisi” adı altında yılda dört kez yayınlanacak bir çocuk dergisi yayınlanmasına başlanmış ve İlkbahar, Yaz, Sonbahar olmak üzere ilk üç sayı yayınlanmıştır.
  • ESOGÜ Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkların Anabilim Dalı ve Merkezimiz; “Dikkat Eksikliği-Hiperaktivite Bozukluğu Derneği” ile 12 Mayıs 2013 Pazar günü tüm gün olarak Üniversitemiz Prof. Dr. Fazıl Tekin Konferans Salonu’nda “Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) İle Yaşamak Sempozyumu” düzenlenmiştir.

“ESOGÜ Dört Mevsim Bilim Dergisi”